out of my league.

Josefin har tråkigt. Supertråkigt faktiskt. Riktigt jättemycket. Och hon har ont i huvudet. Nästan lika mycket som hon har tråkigt. Alla är på Malmöfestivalen förutom hon, självklart. För hon har inga pengar, som alltid. Och det är synd om henne, så som det alltid har varit. Hahaha. Seriös början där, ja. puss.
Jaja, som det kan vara! Dagen har i alla fall spenderats tillsammans med Annie i staden. Var självklart först i skolan där vi lekte lite med treorna, men vi slutade redan vid tolv :) Så då begav vi oss in till staden och fixade ett bibliotekskort, så nu är vi redo för pluggandet, hah. Sen så blev det lite shopping för Annie och fika för oss båda, mycket mysigt må jag säg. När det tillslut var dags att ta bussen hem träffade man på Julia och pratade lite med henne.. Appropå henne måste jag ringa henne angående cykeln.. Äh, gör det sen. Orkar inte nu :)
(ursäkta den mindre seriösa bilden)

Är dock väldigt pepp på imorgon, dock inte morgonen. Ska upp klockan 08.00 (!!) för att gå på ett möte angående dansledarjobbet, usch. Är inte alls pepp >< Men på kvällen blir det troligtvis hem till maH twinsistaH Ralf, hah :) Trevligt, yao!

Nu ska jag gå och vänta på att Syster & Magnus ska komma hem från övningskörningen så att vi sen kan käka vår efterlängtade familjemiddag, haha :)

/joss
[and my voice shakes along with my hands]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0