30 jul - harry potta

WINGARDIUM LEVIOSA. Eller nåt. Mr. Harry Potter kallade mitt, Jakobs, Annies, Simons, Lillens, Simons, Jennys, Tollans, Freddys och Mathildas namn igår. Mjaaaaa var ungefär vad jag tyckte om filmen. Fast blev en del skratt och gråt ändå.

Sedan har jag tänkt på en grej. Visst tycker vi alla om uppmärksamhet från det andra könet. Men när han är helt random, lägger armen om en och säger "i love you" blir det lite creapy. Inte riktigt lika uppskattat, faktiskt. Speciellt inte när man vill ha hjälp av pojkvännen, och han bara står och skrattar åt en.

Mjo, gårdagen var helt okej. Faktiskt.



Hehehe.

27 jul - TIRED

Är trött som en snigel efter ett 100meters lopp på 4sekunder. Har sovit ungefär 12h på 4dygn. Känns ju bra. Faktiskt. För istället har jag legat uppe och pratat och skrattat med en fin kille vid namn Jakob. "Josefin Andreasson gillar detta." Förlåt. Jag har blivit facebookifierad. Crap.

Nu vill jag ha 29/7, 31/7, 7/8, 8/8, sen mår jag bra.

26 jul - blogg = tråkigt

Jag har tröttnat på tha bloggggg, as you might have noticed.
Dagarna har mestadels spenderats på jobbet, för ovanlighetens skull. Och med Jakob. Och med the Klung. Och så vidare. Niceice dudes.
Och endast för er vill jag bara säga en sak till A och M: HAHAHAHAHHAHAHAHAHA... hahahahaha... hahahah.. haha.. hah.. ha. Skrattretande.

20 jul - the klung

Spenderade gårdagen tillsammans med the Klung. Jakob och Adam kom och våldgästade oss till kl23. Vi bråkade med en sex-åring-som-klädde-sig-som-en-kille-och-kallade-sig-själv-Max-men-hette-egentligen-Sofia och hennes bröder. Kastade blommor på varandra och skjöt varandra. Ni vet, sånt. Jenny+Annie drog vid 12 och moi+Lillen glodde Georgia Rules. Mest Lillen faktiskt. Jag somnade efter 10mins.
("Jag önskar hon hade träffat er. Jag har aldrig varit så lycklig som jag är tillsammans med er.")

Nu är jag så grymt trött och uttråkad att jag har lust att gå ner till hamnen och sälja mig. Bara sådär. För skojs skull. Hehe.


19 jul - HULTSFRED



CAMP KÄRLEKEN!!

19 jul - casper(L)

Jag: Har du fått några vänner på dagis då, Casper?
Inget svar.
Jag: Har du någon bästa vän?
Han ser väldigt fundersam ut, men kollar sedan med storögd, självsäker blick på mig och säger
Casper: Jag är din bästa vän!

Det tummade vi på.


19 jul - superaktivitet

Fem dagar sen jag skrev sist, och många tankar har hunnit fara genom mitt överfilosofiska huvud.
Men inte mer om det, för nu kör jag mini-catch-up för er obotligt nyfikna små nissar:

Tuesday (engelska<3): var med bäst-iss. Gick på den vanliga långpromenaden som denna gång inte slutade lika lyckligt utmattade. Vi provade de nya dryckerna "Vitamin Defence" och "Vitamin Everyday" och efter fem minuter fick jag klåda i handen, och helt plöstligt sa det POFF och jag hade en hand som liknade Shreks fetmabarns. Någon allergisk reaktion av något slag. Hm. Strange.

Wednesday (I am still doing the English, hehehe): blev en fika med Pontus, men sedan kom Lillen och drog med mig för att träffa Mathilda, Freddy, Amanda + två av hennes Sandvikenvänner. Gled mest rundor i staden och senare hem till Amanda. På kvällen blev det impulsåk till Jakob och vi satt och youtubade till kl 4 på morgonen.

Thursday: Inte en aning om vad jag gjorde. Tror jag var med Jakob igen, dock inte säker.

Friday: Home alone, så jag bjöd hit mr. J-cup och vi satt här och drack lite. Världens-bästa-Ricki kom hit en vända också med sin vän Fanny, alltid lika bäst att träffa honom. J "sov" här. Blev inte mycket sömn. 1h. Mellan 07.00-08.00 ungefär.

Saturday: J stannade till 18, och då begav jag mig ner till broren och umgicks med världens finaste brorsöner. Lowe är nog Sveriges mest glada bebis tror jag. Sötaste också. Hehe. Efter några timmar där blev det hem och sova ensam i mitt på tok för stora hus. Usch. Och that's it!

14 jul - ååh

Gårdagen var väldigt fin. Våldgästade min bror+flickvän+lillebror. Kollade The Uninvited och käkade hämtmat. Mycket fint. Skulle till Gh men det sket sig, så gick och mötte Jakob istället. Satte oss vid nissan, han spelade gura, jag njöt. Nöten tappade ölen, så vi gick hem och hämtade mer. Råkade bli att vi stannade där och jag lyssnade på ännu fler sånger. Fint som snus, må jag säg.
Begav mig hemåt igen vid 1tiden någongång, och sov gott. Vaknade av att jobbet ringde. "Kan inte du hoppa in idag?" FAN. Jaja. Okejdå. Pengar.


12 jul - hultsfred<3

Jag hade nästan sådär jobbigt roligt hela tiden. Herregud, säger jag bara.
Jag kom hem redan igår, för jag var väldans sliten efter 6dagars konstant supande, lekande, festande, konserter och dumheter. (Dock ångrade jag mig så jävla hårt igårkväll. Det är lätt att vara efterklok.)
Jag orkar helt ärligt inte skriva upp allting dumt vi gjorde, men det blev en hel del. Och JAG ÄLSKADE DET!

Här kommer lite bilder + videos.

























En bild på ett par random juckare som hoppar på Anna får avsluta. Orkar inte mer.
Nu är det videosarna kvar. Hehe. Bebisspråk.

 
 
  

5 jul - fest folk & fylla

Sista duschen på ca en vecka är nu gjord. Stod i 20minuter och bara njöt. Fint, ska ni veta.
Har fått reda på att jag beger mig till Hultsfred vid halv3 i natt, alltså om  dryga 8h.
OCH JAG KOMMER HA SÅ JÄVLA ROLIGT SKA NI VETA WOHOOO!

Hultsfred '09 - Fest Folk & Fylla!

5 jul - countdown

1..

5 jul - nervig pirrig stirrig

Jag börjar bli lite nervös nu. Antingen drar jag i natt kl 03 eller imorgon förmiddag kl 12. Men det märker vi ikväll! Har i alla fall nästan packat klart. Orkar inte hämta handduk och sånt onödigt som jag kommer släpa med mig i alla fall bara för att ha en så tung väska som möjligt och lyckas skriva en otroligt onödig mening i min blogg utan några skiljetecken eller någon korrekt svenska alls. Jag vet att ni gillar det!

4 jul - tre små flickor

Jag tänkte precis gå och lägga mig när Mathilda skickar ett väldigt inbjudande sms om att hon ville komma hit bara snacka skit. Så det var bara till att tagga och piggna till!
Amanda dyker också snart upp, och jag sitter och lyssnar på musik och ska börja packa. Underbart!

Dagens pepplåt.
 

4 jul - josefin hjärta farmor

Jag sitter hos Ricki och snackar. Och Lars Winnerbäck - Elegi börjar spelas på min mobil. Det ringer! "Farmor&Farfar". Va?
"Jag ville bara höra av dig nu innan du åker till Hultsfred. Hoppas du får det roligt!"
Jag har nog världens gulligaste farmor.


4 jul - gårdagennn

Hade lite ppl hemma igår, och det var mys as hell. Nya ölspelet regerade. Fan vad jag är grym ibland, hehe.
Jag låter bilderna tala för kvällen, för jag orkar inte skriva upp X gånger tusen ord.









Och så här sjukt snygg (läs bakis) har jag varit idag. Har dessutom fixat det sista inför hultan också.
NU JÄVLAR TAGGAR VI IGELKOTTAR!

4 jul - countdown

2..

4 jul - fail countdown

3.. hehe

2 jun - bones

Jag är lite sugen på att kolla på Bones.


2 jul - dagen i ord

Dagen i ord. Hm. Den har vart helt okej alltså. Varmt som fan och strand Tylösand kallade ännu en gång. Och after beachen var faktiskt helt okej, då en gammal tant på ca 70 bast i Tomas Di Leva klänning ställde sig längst fram och började dansa med gitarristen.
Tyvärr var jag och Lillen tvugna att bege oss efter en halvtimme då vi skulle in till stan och möta Mathilda Freddy & Amanda. Käkade på vattenporten, och helt plötsligt dyker bäst-iss upp med två kusiner. Lite snabb catch-up där och jag kommer fram till att man alltid saknar den tjejen.
Efter att ha busat lite med M A L F så satte vi oss och sjöng och dansade och taggade inför morgondagen. wohoOoOOoo! (Måtte det inte förstöras, säger jag bara)

Men.. Hejdå!

2 jul - countdown

4..

1 jul - work work work

Tyvärr har inte denna dagen varit lika underbar som föregående 4dagar. Jag gick upp tidigare för att sola det sista innan jobbet kl15, men det var så sjukt varmt att jag helt gav upp det och begav mig till tvrummet. Otroligt ointressant, må jag säg!

Nu slutade jag jobba för drygt en timme sedan och jag är sjukligt uttråkad. Vad fan ska man göra?

1 jul - countdown

5..

RSS 2.0