8 sep - weekend & today & tomorrow hehe

Helgen började lite sämre men slutade desto bättre.
Jag, Jakob, Ricki, Kim & Fanny var de som begav sig till Sveriges bästa ställe. Fint, där ja.
Det blev bastande, badande, jobbande, skrattande, gråtande, vattenkrig.. Ja. Allt. Puss.

Och nu är äntligen mitt liv tillbaka i form av en fungerande mobil och ett fungerande badhuskort/simkort. Hehe. Skämt å sido. Så nu kan folket nå mig igen!

Dagen har spenderats hos Lillen där jag, hon och Annie har målat om hennes rum. Trevlans där ja. Trots att jag har målarfärg över hela mig.
Imorgon ska spenderas med en annan nisse vid namn Anna. Mycket nice, må jag säg. Länge sedan man såg idioten. Jag är trevlig, jag vet.

Har ingen inspiration alls att skriva här längre, så jag slänger in en bild eller tre.
Justja. Jag saknar bäst-iss en hel del faktiskt.

2 sep - finricki

Blev ett mycket glatt möte med Finricki idag. Träffade även Fittekim, nice. Har inte träffat nissarna på länge, men ska spendera helgen tillsammans med dem i paradiset så jag taggar satan nu.
Älskade, älskade paradis. Känner att jag behöver komma ifrån Halmstad ett litet tag nu och åka till mitt & Rickis alldeles egna filosofställe.

U-n-d-e-r-b-a-r-t stavas det.

1 sep - new month

Precis hemkommen från en heleftermiddag tillsammans med gamla vänner i form av Fröhnert, Frida, Annie & Isabelle för att minifira den sistnämndes födelsedag. Mycket trevligt, må jag säg. Jag tyckte det var så trevligt att jag till och med bjöd Sandra på fika. Creds till mig där ja.

Nu vill jag ha imorgon, så jag kan få träffa bästa Ricki. Så det så. Hejdå.

RSS 2.0