alla gillar brudar.

GRATTIS ISABELLE

Partyparty igår, yao. Var först på STMW spelning på stora torg, mycket bra jobbat grabbar! Sen blev det hem till Iss med Annie och Simon och göra sig iordning för party. Förfestade hos Ralf och drog sedan vidare till Macke där man fick träffa Elis, första gången sen november haha. Lite små trevligt faktiskt. Var hos Macke till ett någongång, sen blev det efterfest hos Ralf igen. Sov också där, mycket mys. Och idag vaknade vi kl 11 av att Kakka knackade på och skulle hämta sin iPod. Vi kunde inte somna om, så vi kollade på film och käkade frukost. Max kom senare och vi städade och bara tog det lugnt. Sen fick jag skjuts av Ralf till Iss, hämtade mina grejer där och sen bar det av hemåt :)
Mycket trevligt var det i alla fall, och jag tror att Josefin har fått uppleva sina första minnesluckor, lyckat.

Nu ska jag diska med min älskade syster, TJOHO..

PUSS
/joss
[så du sniffar lim]

himlen är oskyldigt blå.

Ensam en fredagkväll. Trött. Ja, jag antar att det är det som behövs för att mina tankar ska börja springa iväg. Denna gången vet jag inte om det är positivt eller negativt. För just nu känns det som att det händer en väldig massa i mitt liv, samtidigt som det känns att jag för en gångs skull står väldigt stabilt, att jag vet vart jag befinner mig och hur jag mår. Jag antar att allt hade vart perfekt om jag inte hade vart så himla trångsynt och egoistisk. Men jag antar att det är sånt man får ta, det fixar väl sig förhoppningsvis tillslut.
Förutom allt bråk den senaste tiden känns det som att allt jag vill ha är vad jag har.
Jag tror det i alla fall. Jag antar att det är så. För just nu, lever jag mitt liv. Alla negativa känslor känns som bortblåsta, jag orkar inte gå runt och må dåligt längre. Jag tror jag har klassen att tacka där. Jag har verkligen hamnat rätt, med helt perfekta personer för mig. Så fort jag steg in i klassrummet då den 21 augusti kände jag mig verkligen.. rätt. Allt kändes så bra. Och det har hållt i sig. Tack gode Gud för det!
Mer än att jag har kommit fram till att jag har en bra klass, har jag också kommit fram till att jag faktiskt har en del väldigt bra vänner. Mycket bra till och med. Som står ut med mig, trots mina humörssvägningar.
Tack för att ni är så himla bra, ni vet vilka ni är.
Men jag vill också säga förlåt till er, för att jag inte tänker längre. Jag vet inte om det är en bra ursäkt, men för en gångs skull mår jag helt underbart bra. Jag vet att det är egoistiskt, men jag orkar inte ta itu med problemen just nu. Det kommer nog tid för det med, ska ni se.
Stå ut med mig, snälla.. <3
Som vanligt har jag inte den blekaste om vad jag nyss har skrivit ner, men det får ni leva med :) Det är sån jag är, och så är det bara. :)

superstitious.

Ännu en bra dag :D Chillade i skolan, hade typ världens mest chill engelskalektion som gick ut på att Jenny satt och åt gräs, ungefär hahaha. Drog sedan till stan i någon timme med Annie och Jenny, kollade jeans och fikade :) Myspys. Sen när jag kör hem till papi får jag ett sms av honom att han håller på att göra "business" och att han inte kommer hem på ett tag. Jag väntar på honom, och när han väl kommer hem kommer han hem med en jäkla 40" HD tv. Jag tror att han har gått och blivit galen.. Så det blir en chillkväll med asgod grillad mat framför tvn ikväll dåja, haha. Myys!

Nu ska jag göra något annat hade jag tänkt.

/joss
[stay forever]

juneau.

vill bara säga att jag älskar annie och isabelle. helt galet mycket.
 bäst är vad de är. bäst är vad vi är tillsammans <3






i've just seen a face.

Halloj! Lika bra dag idag som vanligt, mer än att jag har betett mig som ett kräk idag i skolan, men det är väl sånt man får ta. Hela The Klung var nära på att bli utkastade från klassrådet, och Matts har inte slängt ut någon på hela 2000-talet.. Men så kan det gå :) Måste seriöst bättra mig i skolan, det här är inte bra! Fy skäms.
Efter skolan drog jag Annie & Iss in till stan och träffade Kakka Ralf Pontus & Kegg. Kollade runt lite på skor och sånt, sen drog vi vidare till Stantons och de käkade lite :) Mycket trevligt.
Och nu sitter man här, med en nyss uppdrucken kopp varm choklad, i sin nya supersköna säng med laptopen i knäet. Det kan nästan inte bli bättre :) Hade dock vart mys med en film, men har ingennnnn.

Nu är jag i alla fall väldigt pepp till på lördag, för då blir det till att kolla på STMW och sen blir det till att festa till det :D
Men jag vill att det ska hända något imorgon! Vafaaaaaan, hitt på nå med mig? :)
(lite småtrevlig bild sen i helgen, hah)

PUSS

/joss
[i can't forget the time or place where we've just met]

kärleksorkanen.

Mycket trevlig dag idag! Började med sovmorgon till 10.00 (y) Hade ledarskap i 1h 50mins, jobbigt! Men rätt intressant :) Hade en timmas håla, sen blev det lite tyska. Sen vart det slut. Stack med The Klung in till stan och hade lika jäkla roligt som vanligt. Satte oss på Vattenporten och sen kom Simon och Ralf :) The Klung stack och jag Annie Simon och Ralf hade det lite trevligt innan jag och Ralf drog till Peos glassbar och käkade glass i 2h, haha. Blev tyvärr ingen milkshake </3 Efter ett tag såg vi Fidde och Kakka och hängde med dem. Kegg kom och drog med sig Ralf på ett möte, så jag stannade med Kakka och Fidde. Käkade lite och sånt. Fidde drog, och jag & Kakka delade på världens godaste glass, yao! Tillslut kom Ralf och Kegg tillbaka men Kegg och Kakka drog rätt snabbt igen. Jag & Ralf stannade kvar och snackade i någon timme, sen blev det köra moppe hem </3 blää.
Dagen har vart supermys och bra :) Thanks a lot. <3

Nu orkar jag inte skiva något mer, haha.

/joss
[..makes me shiver, but in a good way]

duality.

FÖRLÅT för den dåliga uppdateringen, har hänt en del sen i lördags :) för då var jag på ett toppenkalas hos ralf & fidde, sjukt trevligt! och i söndags så vaknade jag upp hos annie och drog till liseberg :) också supertrevligt! hon fick upp mig i paris-hjulet </3 igår, måndags, så cyklade SP08L SP08K och SP08T till gullbrannagården (1,2 mil) och hade det så jäkla mysigt! umgicks med tjejerna i klassen och fick reda på att det KANSKE ska börja två killar i vår klass, wow. haha.
idag så har jag i alla fall fått en ny säng och en laptop av papi, han var nog på bra humör. det var första gången någonsin som jag faktiskt kände mig bortskämd haha.

förlåt igen, men denna gången för ett oerhört tråkigt blogginlägg. men jag orkar verkligen inte :)

nu ska jag.. spela spel eller nå hah.

/joss
[out of my league for you]

rehab.

Stjärt, säger jag bara!
Var tvungen att gå upp 08.10 idag, pga mitt älskade möte kl 9 i gymnastiksalen angående mitt älskade jobb.. UGH! Får hoppas på att allt bli bra iaf. Tjänar dock lite bättre på detta jobbet än det andra; 110 kr/h istället för 25.. hah :) Happyface.
Nu sitter jag bara och tycker synd om mig själv och väntar på att Annie ska ringa. Vill in till stan och köpa mina skor!! Har äntligen hittat ett par :) Låga, jeansfärgade Converse - great! Sen vill jag att det ska bli kväll också, är sjukt partysugen!!

Nu ska jag försöka få tag på Annie. Orkar inte vänta nå mer!

PUSS

/joss
[it's his hair and his eyes today]

out of my league.

Josefin har tråkigt. Supertråkigt faktiskt. Riktigt jättemycket. Och hon har ont i huvudet. Nästan lika mycket som hon har tråkigt. Alla är på Malmöfestivalen förutom hon, självklart. För hon har inga pengar, som alltid. Och det är synd om henne, så som det alltid har varit. Hahaha. Seriös början där, ja. puss.
Jaja, som det kan vara! Dagen har i alla fall spenderats tillsammans med Annie i staden. Var självklart först i skolan där vi lekte lite med treorna, men vi slutade redan vid tolv :) Så då begav vi oss in till staden och fixade ett bibliotekskort, så nu är vi redo för pluggandet, hah. Sen så blev det lite shopping för Annie och fika för oss båda, mycket mysigt må jag säg. När det tillslut var dags att ta bussen hem träffade man på Julia och pratade lite med henne.. Appropå henne måste jag ringa henne angående cykeln.. Äh, gör det sen. Orkar inte nu :)
(ursäkta den mindre seriösa bilden)

Är dock väldigt pepp på imorgon, dock inte morgonen. Ska upp klockan 08.00 (!!) för att gå på ett möte angående dansledarjobbet, usch. Är inte alls pepp >< Men på kvällen blir det troligtvis hem till maH twinsistaH Ralf, hah :) Trevligt, yao!

Nu ska jag gå och vänta på att Syster & Magnus ska komma hem från övningskörningen så att vi sen kan käka vår efterlängtade familjemiddag, haha :)

/joss
[and my voice shakes along with my hands]

a lack of color.


(jag fick ett ganska hårt slag i magen igår; 18 av 18 tyckte att jag skulle fortsätta vara brunett..
rackarn, haha. så jag får väl fortsätta vara det, i guess!
)

2timmar och 22minuter. Så lång tid har jag kvar på mitt sommarlov, för sedan sitter jag i Bergmansalen på Sturegymnasiet och skriker "jaaaa" när det ropar ut mitt namn, som så vackert är Josefin Andreasson, SP08L, hahaha.
Är faktiskt riktigt nyfiken på allt det här med gymnasiet, jag trodde aldrig riktigt att jag skulle nå hit pga min skoltrötthet. Men hejhopp, här sitter jag nu med några ynka timmar kvar tills jag är där :) Duktig Josefin! :)
Ska möta upp Annie i stan vid kvart över tio, och sen beger vi oss till nästa hållplats för att komma till den stora läskiga skolan, hahaha.

Jag har tråkigt, märks det? Är lite smånervös, men ändå inte så farligt som jag trodde. Det kommer väl sen :)

Nu ska jag.. Inte skriva här nå mer :)

/joss
[back to the room where it all began]

uppdatering 17.02:
Superbra mår jag, ohyes! Är fortfarande helt överväldigad av alla intryck osv man fick idag :) Helt underbart har det vart;
hoppade på bussen i Åled 09,46 och träffade på Sandra Frida Julia och Julia på bussen, mycket trevligt må jag säg. När vi kom till stan gick vi till Stadium och bytte en väska för att sedan gå till Österskans och träffa Annie och ta bussen till skolan. När vi väl kom till skolan stod alla ettor vilsna och eländiga på skolgården utanför Medieteket.
Vi träffade på Iss Syster och Anna, snackade med dem och tillsist begav vi oss in i Bergmansalen. Sjukt keligt att sitta där, men det funkade :) Gick tillslut till vårt hemklassrum, K36 om jag inte minns fel, och snackade. Fick ett par riktigt chill lärare, måste jag säga! Vi fick lite info, och sen blev det lunch. Jag & Annie var lite sociala med Iss, vilket resulterade i att vi kom försent - BRA FÖRSTA INTRYCK! haha. Men så kan det gå! Fick ännu mer info och slutade sen för dagen. Jag & Annie drog då in till staden och träffade Pontus. Sen kom Simon Otto (?) och Iss och joinade oss. Fikade på Espresso House, super trevligt :D Blev en del skratt där, ja! Sen blev det inte så mycket mer, drog hem och nu sitter jag här och funderar på morgondagen. Hoppas på att den kommer bli minst lika trevlig :) Är dock väldigt spänd till på måndag då alla SP-1or ska cykla 1,2 mil till Gullbrannagården och sova över där - JAG ÄLSKAR SÅNT! Ska bli sjukt trevligt faktiskt :)

Nu ska jag bli lite mer social med Kegg & Adam.. haha.
PUSS

thriller.

hoppsanhejsan, det känns som att det var hundra år sedan jag uppdaterade här senast. dock har det inte hänt så mycket på dessa hundra år. jag har ungefär bara fått reda på min klasslista, haha. :) det kommer nog bli rätt chill tillslut ändå! let's hope so anyway :) dock är det 30 tjejer och endast 1 kille.. och då kommer jag till frågan; HUR FAN SKA JAG KLARA MIG? jag går verkligen inte ihop med tjejer, tjejer hatar mig!! herrejistanens.. det här blir intressant.

jaja, i söndags var det som sagt filmkväll hos robin med johan sun schieder rebecca rasmus amanda och jakob. supertrevligt blev det :) spelade poker (jag & johan äger) och kollade på två skräckfilmer; prom night och the ruins. den sista var dock sjukt dålig, helt galet. skulle blivit slagg hos robin, men kom på att jag inte kunde pga mina älskade linser </3 rackarns.
igår stack jag till anna, längesen. träffade syster som också var här. syster stack hem och jag och anna gjorde pizza :) sedan begav vi oss ut på, vad jag anser, var världens jobbigaste promenad. bara uppförsbackar hela vägen hem, jag dog. när vi sedan kom hem stack vi till gullbrandstorp och hämtade mina pengar (dessutom har jag slarvat bort 80kr.. YES!!) och sedan stack vi till maxi och köpte chips och dipp :) kalasgott! det blev lite chill framför tvn innan vi satte oss vid datorn och dampade loss lite; anna gjorde tex hippiefrisyrer på mig, puss. jag tror bannemig att jag skulle passa som hippie, hahaha.

idag ska jag bara leka med syster, skulle träffat annie en runda i stan med men det får bli på måndag istället :)

nu ska jag gå och snoka runt lite på stures hemsida :)


/joss
[fix me in 45]



uppdatering 20.49:
Jag vet inte vad det är, jag antar att jag bara vill ha dig för mig själv. Du var min så länge, och nu är du ingenting till mig längre, fastän vi lovade varandra annat. Ingenting blev riktigt som jag planerade. Ingenting blev som sist. Det är inte roligt längre, det är inte kul alls. Det gör ont i mig. Riktigt jävla ont. Det känns som om någon sticker knivar in i mig och sakta vrider om bladen.
Tankarna bara springer runt i min skalle, de verkar aldrig riktigt tröttna på't. Och den enda slutsatsen jag kan komma fram till är att jag inte riktigt har kommit över allt, även fast jag så gärna vill. Jag behöver någon som säger till mig vad jag ska tycka och känna, för jag förstår inte vad mitt inre har att säga mig.



jaded.

fredagen spenderades hos iss för ovanlighetens skull, denna gång tillsammans med annie. festade till det lite innan vi gick till ralf. där spenderades den största delen av kvällen, innan vi tillslut drog till felix. jag iss annie & pontus stack hem till iss igen runt 2tiden, direkt efter kom också max & ralf. det blev massa prat och skratt hela natten lång, bokstavligt talat. tror att vi somnade vid runt 7-8 på morgonen efter 12 h supande hahah, och gick upp runt 10, gott snack!

lördagen blev bara chill tillsammans med iss pontus andy ralf annie & max. de tre sistnämnda drog dock tidigt. blev en vända in till stan och köpa kaffe & baguette för mig & iss också. stack tillslut hem till papi, men kom inte riktigt ända fram eftersom min moppe gick sönder - TJOHO. käkade pizza & somnade kl 21.

idag, söndag, har det dock inte hänt särskilt mycket. sov i 13h, mycket trevligt. äntligen vridit tillbaka dygnet, haha. ska in till sannarp snart och titta på the big game mellan robin & johan, hahah. det här bådar inte gott..
och ikväll blir det förhoppningsvis den efterlängtade filmkvällen hos robin :D saknar dem allihoooopa!

/joss
[party like a rockstar]

thriller.

Idag, är jag trötter. Helt sjukt trött. Stannade uppe till ungefär 03.00 igår, dampade med ludde & kitte, och dessutom hade jag ett par djupa konversationer med adam, fett värt. Har inte heller skrattat så mycket på ett tag nu. Det var skönt :)
IDAG ÄR JAG PEPP SOM FAN! Ska bli så himmelens skoj ikväll hahaha. Ska bege mig till iss vid ett - halv två, eftersom jag måste göra typ.. 13124904812 ärenden först, blä. Men det är det värt :)
Det är alltid trevligt med lite socialitet, så ni kan ju ringa mig om ni har tråkigt :) Jag väntar redan 2-3 samtal, careface.
Nu måste jag bege mig från datorn ett tag, men vi ses och hörs och allt det dära. :)


/joss
[i'm right in the middle]

i'm still here.

REMINDER TILL MIG SJÄLV:
familjen 22/8 kl 19.45 stora scenen, malmöfestvialen.

uppdatering 22.24:
MEN ATTANS BANANER DÅ! då blir det troligtvis ingen malmöfestival för min del </3 min älskade vän isabelle ska upp till stockholm den fredagen, och därför har jag ingen att åka med ): menmen.. nästa år i guess.

paps ringde och väckte mig vid 10tiden och sen dess har jag endast sprungit mellan datorn och tvn, puss på mitt händelserika liv <3 men jag har faktiskt varit ute en gång idag; körde och hämtade min dear beloved webcamera hos mami :) hahaha.

är rätt gött pepp på imorgon må jag säg; slagg med mina partybrudar, bäst!

nu går jag, ja tänk för att det gör jag! INGET KAN STOPPA MIGGGGGGGGGGGGGGG!

/joss
[tonight, we'll fly away so high]

you don't love me.

bajskåv
fittans anus
rövpullad åsna
dö?

uppdatering 21.30:
ursäkta min fina kinesiska, men jag kom inte in på den linjen jag ville. skit också. men jag står som första reserv iaf :) dagen har tillbringats tillsammans med iss & annie, och en liten del med simon också. fick träffat lite folk som jag inte träffat på eeeevigheter! skojs. vi fikade i alla fall, och satt och snackade massa bajsprat i nära 2h innan vi orkar lyfta på våra tjocka rumpor :) hittade en sjukt snygg tshit på j&j, men tror ni jag har pengar? icke! menmen, that's life :) imorgon har jag ingen aning om vad som händer, har ingenting bestämt. tråk. hitt på nå me mi?!

nu ska jag fortsätta snacka med världensbästajohan, yao!

/joss
[det snurrar i min skalle]

sell out.

Rädsla av att förlora någon är nog den värsta känslan som finns, rädslan av att någon man tycker om ska ångra det man gjort är sjukt, att tycka om en människa man knappt känner så mycket, det gör helt enkelt för jävla ont!

sjukt bra dag & kväll & natt & morgon & dag igen, haha. stack in till staden för att träffa iss och carro, blev att man stötte på ralf adam och johan också, dessutom hälsade man på elin och syster kom och va med :) kollade byxor, hittade ett par feting snygga. dock fanns de inte i min storlek, cut. efter stan stack jag & carro hem till henne och chillade, skulle kollat the dark knight men katta hade lyckats ladda hem fel film, hah. så det blev ingen sådan, tyvärr. chillade grillen hela kvällen och gick för att lägga oss vid 1 halv 2, men det blev både djupa och väldigt oseriösa samtal ända tills klockan slog 3, haha. blev en del skratt där ja :) dock var det ingenting mot vad det skulle bli på morgonen, haha.
det första vi ser när vi går ner för att käka frulle är en mus i nästan två halvor med inälvorna liggandes en meter bort, fan ta katterna!
efter att ha käkat frulle och sånt så bestämmer vi oss för att göra våfflor, dock blir allting väldans fel, så vi skiter tillslut i det och gör chokladkaffe, mums! och sist men inte minst sätter vi igång massa disneyklassiker på hög volym och spelar in oss själva när vi står och dansar och sjunger till dessa, haha. klockrent!
stack hem från bruden vid sex tiden, efter en hel dags skrattande.
fan vad bra du är <3!

annars har jag inte gjort särskilt mycket idag, bara åkt hem och ätit typ, haha. tjockis.

/joss
[sell out]

uppdatering 00.50:
Wasted time, wasted breath
and for what?
There's nothing left
I used to wake up everyday with a smile on my face
but now waking up isn't the preferred choice
A whole new day, a fresh new start
forget it ever happened forget things fell apart
staring at old pictures with a tear in my eyes
It's difficult to hold back all these feelings
I hide taking in deep breaths
I'm too numb inside


wait and bleed.

Tjenixenplixen, haha! Sitter och är allmänt pepp på livet idag, hoppas att det håller i sig. Vilket jag tror att det kommer göra till en början, eftersom jag ska in till staden med Carrobruden, men att det sedan kommer dö ut rätt fort; får reda på the big answer idag. Menmen, just nu är jag i alla fall pepp-på-livet-jay :D Blir troligtvis slagg hos bruden också, myspys. Behöver snacka av mig lite till, haha.

Nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva, kommer antagligen uppdatering antingen ikväll eller imorgon :)

OVER N' OUT


/joss
[i push my fingers into my eyes]

minus celsius.

Sitter och tittar på filmer sen skolavslutningen och jag blir lika nostalgisk och gråtfärdig som vanligt. Jag kommer sakna alla så förbannat mycket, det är helt sinnes. Den utstötta klassen med så mycket hjärna att vi inte ens klarade av det själva, haha. 9c klingar fint i mitt hjärta och sinne. Jag kommer sakna dem så himla mycket. Men jag kommer även sakna alla mina grabz och girlz i de andra klasserna, har haft så jävla roligt tillsammans med er att det knappt finns ord till det. Syftar mest på alla sjuka tyska-lektioner då vi drivit både lärare och elever till vansinne, haha.
I will never ever forget you guys,
non of you!



FÖRESTEN! appropå bra saker; jag såg världens bästa film i morse: Across the Universe, BÄST. En musikal med Beatles låtar, fett värd film :)

För er som är så himla intresserade av mitt händelserika liv så vet jag inte riktigt vad som händer idag, det enda jag vet är att jag ska hem till papi ikväll. Det blir väl till att vara social med honom för en gångs skull :) haha. Far-och-dotter kväll med sura bilar och polly framför tvn. Det är så det ska va'!

/joss
[confused]

heartbeats.

Väldigt ohändelserik dag idag; vaknade upp hemma hos iss med pontus efter en chillkväll hos pontus med kegg kvällen innan. hänger ni med? haha. (var först hos joppe, men saker och ting krånglade till sig så stack hem till pontus istället.) det blev kort och gott en youtube kväll med guran, najs. gick hem vid halv tre, somnade dock inte förrän fyra nångång.
idag har i allafall bara varit en chilldag; jag & iss var utanför dörren en gång då vi gick till konsum och köpte chips. (y) kollade casanova när vi kom hem, och exakt därför fick heath bli dagens bild <3 åkte hem vid åtta tiden och sen dess har jag endast fördrivit tiden genom att äta och titta tv, tjockis.

imorgon har jag ingen aning om vad som händer, ska se om jag kan ringa syster :) får hoppas på att hon inte är med daniellllll. vi får se vad världen har att erbjuda mig (:

nu ska jag fortsätta snacka med ellie, var ett tag sen </3

BAIBAI

/joss
[i know i don't deserve it]

you can't say no to me.

Hellu :)

Jag har egentligen inget vettigt att skriva, har bara sjukt jäkla tråkigt, haha. Vaknade för 20 minuter sen av att någon som heter "namnlös" på min mobil ringer upp mig och säger att han har fel nummer. Det har ringt sjukt mycket till mig inatt, säkert 25-30 sms och så fick jag ett samtal av Freddy, Stoffe & Hampe, hahaha. Länge sen man hörde av de nissarna. Wellwell, haha :) Dagen ska förhoppningsvis spenderas med Iss och förhoppningsvis blir det partyparty.
Vem langar ferren? (:



resultatet på gårdagens klippning

Nu ska jag se om jag kan gå ut på en promenix. Det blev inte så lyckat igår; det började spöregna. Så stack hem till Robin och kollade film istället :) SUPERskoj att få träffa honom igen :D Typiskt nog började det åska och skit när jag skulle köra hem, och precis när jag kom hem så gick strömmen - YES! ><

Ha det brau, för det ska jau.

/joss
[i hear a sung so beautifully sung]

sam, as in samantha.

y0 gangstaHz!
wzup, yao?
oh, i'm just chillin'.

märks det på något sätt att jag har tråkigt?
ska snart gå och duscha för dagen ska spenderas med iss & felicia :) mysfaktor 1000! det var allt för längesen man träffade felicia ): blir väl fika på staden som vanligt, ska kolla skor och byxor också, får se om jag hittar nå' :)
OCH IMORGON BLIR DET CUTCUT PÅ HÅRET
- finally!

nu måste jag gå och göra mig snygg, uppdaterar säkert senare (:

TJARå

uppdatering 00.23:

sitter hemma hos iss nu, myspys. kollar på jackass och är allmänt lycklig :)
det har blivit en del gå hit och dit idag (dock utan felicia), sjukt härligt faktiskt. gick från stan till nyhem och tillbaka, det är faktiskt en bit. plus att vi gick runt en del i stan. sen så drog vi hem till iss och bestämde oss för att promenera en liten stund till (: träffade kegg tillslut och gick runt med honom, trevlig prick det där.

imorgon vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt, klippning vet jag, sen vet jag inte om jag & iss ska dra till winnerbäck. vi får se vad världen har att erbjuda :)

nu ska jag ägna mig åt tvn, puss.


/joss
[there is a war between us]

when you were young.

Gårdagen spenderades till största del med Ricki & Kitte
De plockade upp mig och sen begav vi oss hem till Ricki
Blev dock inte särskilt lång vistelse där, eftersom vi fick köra och hämta Iss också
Vi åkte till Grötvik och kollade på vågorna i stormen, haha.
Drog hem till Ricki och chillade grillen
Körde hem Iss och köpte Max-mat till Lotta :)
Sen blev det Ricki's place igen
Men var inte där så länge eftersom jag skulle fira Ingbritt

Idag har jag inte gjort allt för mycket, må jag säg
Blev firande av bror idag, väldigt mys att träffa alla igen
Sen har jag bara.. Kommit hem :)

VAD SKA JAG GÖRA IKVÄLL?
nån som har lust att hitta på nå'?

/joss
[don't come to close, you don't wanna see my ghost]



uppdatering 23.21:

instängd
gråtfärdig
jag orkar inte
hjälp mig någon

matchbox.

ett beslut har nu fattats, av josefin herself
så låt oss nu hoppas på att allt som det ska
wish me luck!

shine on.

gårdagen spenderades tillsammans med annie & iss
superduper askalas bra :)
åt massa god mat och var sociala med fulla föräldrar, haha
vi bestämde oss för att cykla och hälsa på jeppe mfl
dock var det väldigt mörkt och kallt så vi cyklade snabbt tillbaka igen
då blev det ett 2½h dopp i poolen :D
sjukt skoj, dampade runt som fan.
i love you two, guys.
efter doppet värmde vi oss och åt glass, haha (y)
gick in och snackade lite och somnade gott vid 3-4

vaknade idag och spelade lite gh,
men drog vid tvåtiden igen
och nu sitter jag här, hos far min, utan far
och funderar på vad jag ska göra med den här dagen
ska bara hem till mor och träffa systra mi, det är det enda jag vet

idag är det för övrigt ett år sedan vi såg backyard babies på liseberg :)

/joss
[
do you wanna?]

naive.

Gårdagen blev mycket lyckad! :)
Skulle åkt till staden med Carro, men det blev massa missförstånd
så jag mötte upp Iss istället :) Käkade sallad på Vattenporten <3
Ny tradition, yao.
Vi satte oss och åt lite gifflar och lyssnade på bra musik vid kyrkan också, mys.
Åkte till Åled senare och hämtade grejs till kvällen, krög skulle det bli :)!
Fick fram att Pontus skulle iväg, och vi hänkade honom på fest hos Borgman.
Träffade massa nytt folk, skönt med omväxling må jag säg.
Sjukt rolig kväll blev det iaf  (:
Dock råkade jag slå ett dumt vad, så är nu skyldig Johan 10 kr, rackarns.

Menmen.. Vaknade upp brevid Iss vid elvatiden men stack hem rätt snart igen
eftersom jag är tvungen att vara social med far min :)

Ikväll blir det Gullbrandstorp, hur det nu kommer gå haha.

Nu ska jag gå och lägga mig!

/joss
[all summer long]


RSS 2.0